Često postavljana pitanja

Cijena bušenje bunara je 99€ po metru s cijevima od 125mm . Plaćate prvo 99 € + putne troškove za ispitivanje, a ti 99 € kasnije se skida od ukupne cijene bušenja . Možemo bušiti do 30m dubine sa svrdlom od 180 ili 140mm.

Zagrebačka županija i susjedne županije. Dalmacija, Lika, Gorski Kotar, Istra, Kvarner ne radimo.

Pošaljite slike parcele na sms ili na whatsapp na broj 098588580, ili na naš mail info@busenjebunara.net

Cijevi od 125 mm za potopne i ručne pumpe su uključene u cijeni

Cijena analize je 99€ putni troškovi van grada Zagreba po parceli do 1000 m2 . Analiza izvješća će pokazati kako vaše tlo izgleda ispod površine do 300 m dubine. Pokazat će gdje je kamenje, glina, pijesak i voda tako da bušimo gdje je šansa da pronađemo vodu.

Grad Zagreb ne naplaćujemo dolazak, za sva ostala područja u Hrvatskoj naplaćujemo 1€ po km za putovanje povratno računajući od Arena Centra u Zagrebu. Na primjer Karlovac koji je 50km od Arena Centra naplaćujemo 100€ jer je 100km povratno

Možemo bušiti na parcelama gdje možemo proći kombijem i prikolicom, ako imate ogradu mora biti široka minimalno 2,50m.

Ako ne nema vode, plaćate cijenu po metru od 60€ da pokrijete naše troškove dolaska i rada. Minimalna cijena je 500€

Bušimo rupe i naplaćujemo po metru, ako ima malog kamenja u rupi, bušilica će ga razbiti ili gurnuti na stranu, ali ako je veće kamenje, moramo početi ispočetka i bušiti na novom mjestu.

Koristimo svrdlo 150 mm za cijevi dimenzija 125 mm ili svrdlo 180 mm za cijevi dimenzija 160 mm

Nema garancija da ćemo pronaći vodu na vašoj parceli jer je to nemoguće znati prije. Analiza će točno pokazati kako vaša parcela izgleda pod zemljom i gdje su najbolje mogućnosti za pronalaženje vode, Ako nema vode placate minimalac od 500€

Možemo mjeriti do 500 m i u vašem izvješću bit će moguće vidjeti gdje ima mulja, tvrdih stijena, mekih stijena i vodonosnih stijena, kao i podzemne bušotine

Izvještaj analize je nešto što čuvate za sve buduće radove na svojoj parceli ili da je jednog dana odlučite prodati. To je superdobra investicija jer povećava vrijednost vaše parcele, a vi također štedite novac ne plaćajući bušenje na mjestima gdje nema šanse pronaći vodu.

Nakon što smo locirali područje za najbolje šanse za pronalazak vode, izvršit ćemo mjerenje na mikro lokaciji kako bi locirali gdje je najjači potok vode i to mjesto označiti sprejem za buduće bušenje bunara.

Analizu izvješće ćete dobiti na email i isprintan primjerak u boji kako biste imali za sve buduće radove.

Geoistraživanje i rašljarenje će pokazati kako vaše tlo izgleda ispod površine do 500 m dubine. Pokazat će gdje je kamenje, glina, pijesak i voda tako da ne bušimo gdje ima tvrdog kamena i nema šanse da ne pronađemo vodu. Studije pokazuje da je u 96% slučajeva korištenjem ove duple metode voda je pronađena.

Odgovori nisu riješili vaš problem?

Evo nekoliko načina da nas kontaktirate

Pošaljite nam poruku?

Pošaljite nam poruku na mail busenjebunar@gmail.com ili koristite kontakt obrazac na stranici.

Nazovite nas

Molim vas nazovite ili pošaljite poruku na whatsapp na broj 098588580 za slobodni termin ispitivanje vode ili bušenje bunara.